LOGO Norrby Muskelvård

Mindful tapping

Behöver du få hjälp att minska din stress? Din oro? Sömnproblem? Annat som stör dig och som begränsar dig ?
Mindful Tapping är ett enkelt och effektivt sätt att mildra dessa symtom. Har du inte möjighet att komma till kliniken så ses vi på en session t ex via Skype.
Genom att tappa på dina akupunkturpunkter regleras nervsystemet och du blir lugnare. Jag guidar dig och vi gör det tillsammans. 

Boka 3 sessioner till ett paketpris.

Jag hjälper dig att utmana din stress, dina rädslor och hinder så att du stärker dig själv och hittar din kraft att följa dina drömmar och  leva det liv som du vill ha det

Du fokuserar på känslan - mindfulnes - vid tappingen och följer vad som händer i kroppen.
Det som skiljer den här terapiformen från många andra, när det gäller att behandla mer djupliggande känslor,  är att här bestämmer du själv hur mycket du vill berätta. Du behöver inte analysera eller vända ut och in på dig in absurdum. Du är i din egen känsla och förmedlar enbart vad jag frågar dig om vad som händer i din kropp för att jag ska kunna guida dig vidare. 
2018 kom jag i kontakt med metoden och vet av egenupplevd erfarenhet  därför själv att den verkligen fungerar och hjälper på djupet och är hållbar. Det är en enkel, lättlärd teknik som går att använda sig av precis när och hur som helst som du behöver lugna eller stärka dig själv i en situation.
 

Vad kan behandlas?

  • Stress
  • Oro
  • Sömnproblem
  • Smärta 
  • Fobier
  • Trauman
  • Begränsande föreställningar som hindrar dig att från att leva ut din fulla potential 
  • När du behöver stärka dig själv i en vardagssituation

Hur många behandlingar måste man ta?

Vid akut behov så räcker oftast en session tillsammans med mig för att du ska känna dig lugnare. Samtidigt lär du dig tekniken och kan använda den själv när och var som helst och hur ofta som helst.  

När det gäller att behandla mer djupliggande känsloproblem är det väldigt individuellt hur många sessioner som behövs. Det avgör du själv. Du känner själv efter hur mycket guidning du behöver - du kan fortsätta och göra det på egen hand när du väl känt och förstått vad som händer i kroppen. Sedan kan du kontakta mig vid behov. 

Rekommenderas att du kommer kontinuerligt några gånger - framförallt i början - för att på riktigt komma igång och få det till rutin

Läs gärna mer om Mindful Tapping på www.mindfultapping.se