LOGO Norrby Muskelvård

Mindful tapping

Behöver du få hjälp i dessa orostider att minska din stress? Din oro? Sömnproblem?
Mindful Tapping är ett enkelt och effektivt sätt att mildra dessa symtom. Har du inte möjighet att komma till kliniken så ses vi på en session via telefon, Skype eller liknande forum. 
Genom att tappa på dina akupunkturpunkter regleras nervsystemet och du blir lugnare. Jag guidar dig och vi gör det tillsammans. 

30 min/ session räcker vid akuta behov för att bara komma ner i stressnivån. 
1-2 timmar/ session avsätts om det är mer djupliggande problem som ska behandlas.

Tillvägagångssättet är detsamma i båda fallen. Du går in i och fokuserar på känslan - mindfulnes - i kroppen vid tappningen.  
Det som skiljer den här terapiformen från många andra, när det gäller att behandla mer djupliggande känslor,  är att här bestämmer du själv hur mycket du vill berätta. Du behöver inte analysera eller vända ut och in på dig in absurdum. Du är i din egen känsla och förmedlar enbart vad jag frågar dig om vad som händer i din kropp för att jag ska kunna guida dig vidare. 

För ca 1,5 år sedan kom jag i kontakt med metoden och vet av egenupplevd erfarenhet  därför själv också att den verkligen fungerar och hjälper på djupet och är hållbar. Det är en enkel, lättlärd teknik som går att använda sig av precis när och hur som helst. 
 

Vad kan behandlas?

  • Stress
  • Oro
  • Sömnproblem
  • Smärta 
  • Fobier
  • Trauman
  • Begränsande föreställningar som hindrar dig att från att leva ut din fulla potential 

Hur många behandlingar måste man ta?

Vid akut behov så räcker oftast en session tillsammans med mig för att du ska känna dig lugnare. Samtidigt lär du dig tekniken och kan använda den själv när och var som helst och hur ofta som helst.  

När det gäller att behandla mer djupliggande känsloproblem är det väldigt individuellt hur många sessioner som behövs. Det avgör du själv. Du känner själv efter hur mycket guidning du behöver - du kan fortsätta och göra det på egen hand när du väl känt och förstått vad som händer i kroppen. 

Läs gärna mer om Mindful Tapping på www.mindfultapping.se