LOGO Norrby Muskelvård

Massagebehandlingar för ökat välbefinnande

För dig som har vissa problem och känner dig stel eller har värk i nacke/axlar eller rygg. Här kan du läsa mer om vår behandlande massage här >

En immunsförsvarsstärkande bindvävsmassage med silikonkoppor. Läs mer om koppningsmassage här >

Den kinesiska massagen är en kraftfull, läkande och förebyggande  metod för att återställa Qi´s naturliga flöde och skapa balans mellan yin och yang. Läs mer om vår TuiNa behandling här > 

Ansikts-/kroppsbehandlingar som utförs med galvanisk ström är en massage metod som använts länge. Den slätar ut och stramar upp hyn.

Läs mer om galvanic spa behandlingen här >

Jag masserar med strykningar och knådningar med omväxlande mjuka och djupare grepp för att öka cirkulationen och lösgöra spänningar.

Du  avgör själv om du vill ha en ren avslappningsmassage eller om du önskar en kraftfullare massage.  

AcuNova är en relativt ny akupunkturteknik med snabb effekt.
Den här metoden är unik på många sätt.

I princip behandlas alla ögonsjukdomar såsom bl a gula fläcken, starr, rinnande ögon mfl så att synförsämringen stoppas och synen kan förbättras.

Ca 85 % av alla smärtpatienter blir hjälpta av AcuNova - antingen helt smärtfria eller med en väsentlig smärtlindring och det gäller smärtor orsakade av nästan alla sjukdomar. 

Metoden  ger mycket effektiv läkning vid stukning, muskelbristningar och andra idrottsskador så att Du kan komma igång med din träning snabbare.

Du kan läsa mer om vår akupunktur med AcuNova här >.

loading...